NOR CURIER 930X122

fise tehnice

AU FOST PUBLICATE MĂSURILE DE FINANȚARE PENTRU NOUL PNDR

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a făcut publică o versiune consultativă a fișelor măsurilor de finanțare a investițiilor din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Citiți și: Alimentul pe placul românilor, scădere bruscă de preț la Lidl, Kaufland și alte magazine

Cei interesați pot consulta fișele tehnice pe pagina web a ministerului, www.madr.ro. În plus, săptămâna viitoare ministerul va începe consultările în cadrul unor grupuri de lucru cu toți actorii implicați în dezvoltarea viitorului Program Național de Dezvoltare Rurală. Fișe tehnice pentru restul de măsuri din viitorul PNDR vor fi publicate în perioada următoare, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii. Pentru o comunicare eficientă a fost pusă la dispoziția tuturor celor interesați și o adresă de e-mail, viitorulpndr@madr.ro, la care sunt așteptate opinii, sugestii și comentarii privind conținutul acestor fișe.

Fișele tehnice pot fi consultate aici: http://www.madr.ro/ro/programare-2014-2020-pndr/documente-de-programare.html.

Citiți și: MĂSURĂ RADICALĂ PENTRU ȚUICA DE ARGEȘ ȘI CAȘCAVALUL DE BRĂDET

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90