EcoMoto 930×122

aprobare

PNDR 2014-2020, TRANSMIS COMISIEI EUROPENE PENTRU ABROBARE. ÎN JOC SUNT 9.850.000.000 DE EURO!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a transmis astăzi oficial Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 către Comisia Europeană, pentru aprobare. Noul PNDR are 15 măsuri de finanțare și o alocare totală de 9,85 de miliarde de euro.

Citiți și: Cresc salariile! Comisia Europeană oferă noi detalii despre anul în care va avea loc schimbarea

”Așa cum am promis, astăzi am transmis Comisiei Europene documentul oficial al noului PNDR. Reprezintă rodul unei munci susținute și cred că este un program bine închegat, flexibil și, în același timp, profund ancorat în necesitățile agriculturii și mediului rural românesc. Am încercat să utilizăm cât mai judicios banii alocați, care nu sunt suficienți pentru tot ceea ce ar trebui făcut, dar care, așa cum sunt prioritizați, vor asigura un salt decisiv în modernizarea economiei rurale.

Urmează o perioadă de negocieri oficiale la nivelul Comisiei Europene pe marginea acestui PNDR, însă am încredere că nu va suferi modificări de substanță. Am semnale clare de apreciere de la Bruxelles că este un program bun și fezabil.”, declară Daniel Constantin, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Citiți și: ELEV DE LA „BRĂTIANU”, REUȘITĂ FABULOASĂ LA NIVEL EUROPEAN

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90