NOR CURIER 930X122

clienti

Schimbare majoră pentru clienții Raiffeisen!

Printr-o notă electronică transmisă clienţilor săi, Raiffeisen Bank anunţă că de la 1 februarie 2022 modifică aproape toatre condiţiile de lucru cu clienţii, informează Economica.net.

Citiți și: CEZ Vânzare a fost vândut. Ce se întâmplă cu 1.4 milioane de clienți

Astfel, banca anunţă că vor fi sistate toate operaţiunile cu numerar şi casieriile total desfiinţate. Banca a început deja această schimbare de mai bine de șase luni.

Pentru deţineri mai mari de 500.000 de euro se percepe o taxă anuală de 0,25% (de dobândă nu se precizează nimic).

Citiți și: Veste proastă pentru cei care au abonament la această firmă! Cresc prețurile!

De asemenea, orice deţinător de cont curent este obligat să aibă cel puţin o tranzacţie online, comisionată ca atare. Clientul nu are voie să deţină mai mult de două conturi curente într-una dintre valute – lei, euro, dolari etc.

Orice rambursare de credit, rată card credit, chiar și renunţarea la serviciile băncii, se vor face exclusiv online. Bineînţeles, cu costurile aferente.

De asemenea, ordinele de plată pe suport de hârtie nu vor mai fi acceptate de bancă pentru a fi executate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90