930×122 CAPRA 5

dragobete

EXCLUSIV! SURPRIZA LUI PENDIUC DE DRAGOBETE!

Municipalitatea Piteşti a pregătit un program amplu de manifestări luni, 24 februarie, de Dragobete, acestea urmând să aibă loc în Piaţa Primăriei, cu începere de la ora 12. Primarul Tudor Pendiuc a promis şi o surpriză deosebită.

Citiți și: Concert de excepție în Pitești, de Dragobete!

Pe lângă spectacole şi alte activităţi, în acest an există şi o premieră, realizată în colaborare cu o cunoscută agenţie de turism. În mai multe zone din Piteşti (Centru, parcul Trivale, parcul Lunca Argeşului etc.) vor fi amplasate dispozitive pe care vor putea fi puse aşa numitele lacăte ale iubirii.

Este vorba de un obicei larg răspândit în lume, după ce în anul 2006 Federico Moccia a publicat romanul „Ho voglia di te” (“Am nevoie de tine”), în care este relatat un episod cu doi îndrăgostiţi care îşi scriu numele pe un lacăt pe care îl agaţă de stâlpul unui felinar de pe Ponte Melvio (Podul Şoimului).

Citiți și: Pitești: Pendiuc și autobuzele cumpărate ilegal. Prejudiciul, peste 6 milioane €

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • cineva spune:

    Surpriza mare ar fi sa se duca odata la Puscatorie dupa atatea magarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3