NOR CURIER 930X122

dumitru tudosiu

Generalul Tudosoiu, anunț de ultim moment: „Azi punem punct”

Generalul Tudosoiu, anunț de ultim moment: „Azi punem punct”

Citiți și: Primarul Dan Stroe, mesaj special!

Astăzi s-a încheiat ediția cu numărul 41 a Olimpiadei Naționale de Geografie desfășurată la Colegiul National „Ion C. Bratianu” din Pitești.

Citiți și: Ultima oră: „Desfășurare impresionantă de forțe!”

Cu această ocazie, inspectorul școlar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, transmite un mesaj de ultim moment pe pagina sa de socializare:

„Azi punem punct ediției de anul acesta a Olimpiadei naționale de geografie, un eveniment – prilej pentru participanți de a se bucura de o experiență valoroasă și memorabilă, în egală măsură.

Reprezentative pentru orice generație,de ieri sau de azi, olimpiadele şcolare se înscriu în rândul concursurilor care sunt rezultat al pasiunii copiilor pentru anumite discipline și dovadă a perseverenței și a eforturilor acestora pentru a fi mai buni.

Mai buni decât ei înșiși, în primul rând.

Această căutare atrage după sine rezultatul de a fi, uneori, mai bun decât alții, fără ca acest rezultat să fie, neapărat, obiectivul major care îi aliniază la startul competiției.

Finalul acestei competiții aduce confirmări, aprecieri ale valorii fiecăruia și cu siguranță, sentimentul mulțumirii de sine și al gratitudinii pentru cei care au sprijinit acest demers.

Fiecare școală care are reprezentanți la aceste evenimente de prestigiu înscrie în propriul palmares rezultate remarcabile.

Sunt onorat că am făcut parte din această frumoasă ediție și transmit, inclusiv pe această cale,

FELICITĂRI tuturor participanților!

MULȚUMESC tuturor celor care au pus umărul la organizarea și desfășurarea în cele mai bune condiții a acestei a 41-a ediții! Eforturile voastre au fost fundamentale.

Am încrederea că aici, la Pitești, toți participanții au petrecut timp de calitate și își vor aminti cu drag de experiența trăită la Olimpiada națională de geografie, ca elevi, profesori însoțitori sau membri ai comisiei centrale.

Mult SUCCES și de aici înainte și perseverență în a atinge, pas cu pas, fiecare obiectiv!”

Amintim faptul că Dumitru Tudosoiu a oferit publicației noastre un interviu la începutul acestui concurs, toate detaliile, cât și subiectul pe larg, AICI – Ultima oră: „Desfășurare impresionantă de forțe!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3