New Profesional Consult 930 x 122

franta

ION GEORGESCU, MESAJ DE SOLIDARITATE PENTRU FRANCEZI

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a ţinut astăzi să transmită un mesaj de solidaritate în urma atentatului terorist din Franţa.

Citiți și: News Alert! Georgescu a ieșit din închisoare!

„În numele locuitorilor Mioveniului, oraş francofon, şi al meu personal, doresc să transmit întreaga noastră solidaritate faţă de familiile victimelor şi de naţiunea franceză de care ne leagă puternice legături de prietenie (înfrăţirea de peste 26 de ani cu oraşul Landerneau), dar şi economice prin existenţa S.C. Automobile Dacia – Renault.

Ieri transmiteam un mesaj de felicitare şi prietenie poporului francez cu ocazia Zilei Naționale, iar astăzi, la mai puțin de 24 de ore, cutremurat de cele petrecute peste noapte, transmit condoleanţe familiilor victimelor şi multă putere celor răniţi!

Citiți și: Două convoaie cu blindate de luptă din Franța, pe teritoriul României

O zi de sărbătoare s-a transformat într-una de doliu, după ce o minte criminală a curmat vieţile a zeci de oameni şi a lăsat în urmă peste o sută de răniţi, printre care şi doi români. Suntem alături de întregul popor francez prieten, greu încercat în aceste momente tragice.”, a spus Georgescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3