New Profesional Consult 930 x 122

catalin radulescu

AR PUTEA FI PROCESUL ANULUI! POLIȚIST VERSUS DEPUTAT!

Polițistul Dănuț Dinu a anunțat pe pagina sa de Facebook că este în căutarea unui avocat, neimplicat politic, care să îl reprezinte în instanță.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Întrebat de ePitești dacă demersul lui vizează intentarea unui proces deputatului PSD Cătălin Rădulescu, Dinu a refuzat să confirme sau să infirme. Cel mai probabil, însă, polițistul are în vedere să-l dea în judecată pe parlamentar după ce acesta, într-o postare pe contul său de socializare, l-a catalogat „analfabet” și „fiu de fost milițian colonel comunist”. Deputatul a formulat acest comentariu după ce Dănuț Dinu a fost schimbat din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș ca urmare a unui text postat pe Facebook în care a reclamat mizeria din piața agroalimentară Ceair din Pitești, vânzarea de țigări netimbrate și lipsa bonurilor fiscale și în care a făcut o aluzie considerată jignitoare la adresa etniei rrome.

Ar putea fi procesul anului fie doar și pentru ineditul situației: cel puțin în Argeș nu știm ca vreodată un polițist să fi dat în judecată un parlamentar.

Citiți și: Se cere demisia șefului de la Poliția Locală Pitești! „- Da, mă interesează funcția!”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90