EcoMoto 930×122

abuz

LIVIU_GABRIEL_MUSAT_LA_CONSILIUL_JUDETEAN_ARGES_1

LIVIU GABRIEL MUȘAT, CERCETAT DE DNA

Președintele Agenției de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, care include și Argeșul, Liviu Gabriel Mușat, este cercetat penal de DNA pentru abuz în serviciu asimilat infracțiunilor de corupție.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

DNA acuză că el și directorul adjunct al instituției, Mariana Vișan, „în perioada decembrie 2013-iulie 2014 (…) au amânat nejustificat vizitele de monitorizare și constatarea unor neconcordanţe, cu scopul sprijinirii intereselor numitei Trandafir Elena Corina, beneficiar şi/sau consultant în cadrul unor proiecte cu finanţare europeană depuse la ADR Sud Muntenia, astfel încât beneficiarii acestor proiecte să nu suporte corecţii financiare, în sumă de aproximativ 42.000 de lei.”, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Potrivit DNA, Liviu Gabriel Mușat a fost reținut ieri pentru 24 de ore, dar va fi cercetat sub control judiciar.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Mușat este o prezență cunoscută în Argeș, participând la evenimente de anunțare sau inaugurare a unor proiecte derulate în județ prin ADR Sud Muntenia.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90