Donaris 930 x 122

catalin usurelu

Medicul cardiolog Cătălin Ușurelu s-a vaccinat anti-Covid. Ce spune despre efectele adverse

Și cardiologul Cătălin Ușurelu (de Spitalul Județean de Urgență Pitești) s-a vaccinat anti-Covid.

Cunoscutul medic a mărturisit, pentru ePitești.ro, că se simte bine și că-i încurajează și pe alții să se imunizeze.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

„Totul a decurs fără niciun fel de probleme. Personal, mă simt bine, iar dintre toți colegii de la Cardiologie care au fost vaccinați – și aș menționa că reprezintă o proporție de 90 la sută din medici – nu exista decât un număr foarte mic de efecte adverse minore (este vorba de durere ușoară la locul injectării, iar unul din colegi a avut febră la o zi după vaccin)”, a declarat, pentru ePitesti.ro, dr. Cătălin Ușurelu.

Medicul cardiolog Cătălin Uşurelu se numără printre cadrele medicale care s-au alăturat pro-bono campaniei „Nu uităm de ceilalţi”, iniţiată prin programul Medici pentru România și este unul dintre specialiștii care au atras atenția că pacienții cu afecţiuni cardiovasculare sunt, categoric, mai predispuşi la forme severe de COVID-19.

Citiți și: Vaccinarea obligatorie – anunț important!

„Nu pot decât să încurajez vaccinarea pentru că este singurul mod rapid, sigur și eficient de a ieși din această situație, despre care sunt convins că ne dorim cu toții să se încheie”, a mai spus, pentru ePitești.ro, medicul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3