NOR CURIER 930X122

motociclete

IUBEȘTE CAII! CAII PUTERE!

Vă mai aduceţi aminte de Raluca Oprişor, eleva din Mioveni pricepută în ale dansurilor orientale care face parte din trupa Vacanţa Mică? Ei bine, Raluca este pasionată nu doar de dans, ci şi de cai… de caii putere!

Citiți și: Atenție, șoferi! Schimbare uriașă la permisul de conducere

Îi place să se plimbe cu motocicleta. Deocamdată nu ea este cea care o conduce, ci un bun prieten. Deocamdată! ,,Motocicleta reprezintă una dintre marile mele pasiuni. Iubesc adrenalina, iubesc senzaţia aceea de libertate pe care o ai atunci când mergi cu 200 de km pe oră! Unii spun că este moarte curată şi că nu s-ar urca pe aşa ceva nici dacă ar fi plătiţi, însă pentru mine reprezintă cea mai mare plăcere’’, ne mărturisește Raluca.

Abia așteaptă să împlinească 18 ani! Asta pentru a avea voie legal să conducă chiar ea o motocicletă. Poate chiar motocicleta ei, pentru că are în intenție să-și cumpere una. (Foto: Facebook Raluca Diana)

Citiți și: Pitești. Tineri cu mașini tunate și motociclete zgomotoase, „liniștiți” de Poliție

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90