930 x122 grota rece

raluca oprisor

INTRĂ SĂ VEZI CE TATUAJ ȘI-A FĂCUT!

Frumoasa Raluca Diana Oprişor, tânăra din Mioveni care are o mare pasiune pentru dansul oriental şi pentru… motociclete, şi-a făcut un tatuaj. Este vorba de un text în limba spaniolă: ,,El tiempo cura todas las heridas’’ („Timpul vindecă toate rănile”).

Citiți și: CURS DE TATUAJ COSMETIC, REPIGMENTARE FIR CU FIR

,,Nu este făcut la întâmplare, semnifică un nou început. Aşa se întâmplă şi în viaţă, timpul le rezolvă pe toate. Nu vreau să îmi umplu corpul cu tot felul de scrisuri sau desene, însă la fiecare schimbare majoră sau când voi simţi nevoia îmi voi mai face câte unul care să mă reprezinte.’’, ne spune Raluca.

Întrebată dacă este consecința unei schimbări din viaţa sa, dansatoarea a mărturisit că tatuajul a fost făcut într-un moment în care s-a certat cu iubitul ei, iubit cu care are o relaţie de circa o jumătate de an încoace. Din fericire, cei doi s-au împăcat repede. Tatuajul a rămas, însă. „Nu voi regreta niciodată că mi-am făcut acest tatuaj.”, precizează Raluca Oprișor, dansatoare în trupa Vacanța Mică.

Citiți și: FOTOGRAFII PROVOCATOARE! UNDE CREDEŢI CĂ S-A TATUAT ŞI CE SEMNIFICAŢIE ARE!

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90