New Profesional Consult 930 x 122

admirator

CÂT DE ROMANTIC! SURPRIZĂ DE LA UN ADMIRATOR SECRET!

Fotomodelul Ana-Maria Diana Vlăsceanu a fost din nou surprinsă extrem de plăcut de un admirator. Un admirator secret. Secret pentru noi, nu și pentru ea!

Citiți și: CONCURS HAIKU ÎN ARGEȘ

De această dată Diana a primit în scris o frumoasă poezie de dragoste şi un trandafir roşu, simbol al iubirii. ,,Cadoul este de la o persoană care mă apreciază foarte mult. Am fost anunțată că am primit un colet şi că trebuie să merg să îl ridic de la Poștă. Aveam o bănuială în ceea ce privește identitatea expeditorului… După ce am luat coletul şi am văzut ce conţine, bănuielile mi s-au confirmat: era de la persoana respectivă.’’, spune Ana-Maria Diana Vlăsceanu, care nu vrea, însă, să deconspire identitatea admiratorului său.

Amintim că fotomodelul a mai primit în urmă cu câteva luni un cadou de la un alt admirator: un portret al ei. Citiți aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/cat-de-bine-ii-seamana-vezi-ce-cadou-primit-de-la-un-admirator/. (Foto: Facebook Diana Vlăsceanu)

Citiți și: ȘARMANTĂ ȘI ELEGANTĂ! GALERIE FOTO DE REVISTĂ!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3