930×122 CAPRA 5

ana maria diana vlasceanu

PERIPEȚII CU ANA-MARIA LA ȘEDINȚELE FOTO

Piteșteanca Ana-Maria Diana Vlăsceanu, fotomodel care prezintă pentru un site de profil cele mai noi colecții vestimentare ale unor firme românești, şi-a reluat activitatea după vacanţă.

Citiți și: COLECŢIE DE PAŞTE CU DIANA VLĂSCEANU (GALERIE FOTO)

Ea îmbină utilul cu plăcutul, pentru că şedinţele foto sunt întotdeauna o plăcere, mai ales când are parte de întâmplări amuzante.

,,Şedinţele foto au devenit o obişnuinţă şi avem parte de multe întâmplări hazlii. Nu de puţine ori am rămas blocată în anumite rochiţe, rugând-o pe Adela (fondatoarea site-ului) să mă „salveze”. Nu o să uit cum, în urmă cu o lună de zile, încercând să îmbrac o superbă rochiţă sirenă neagră, dar care, din păcate, era prea mulată şi nu avea nici fermoar, am rămas blocată în ea! Cred că 10 minute ne-am chinuit cu acea rochiţă! Alături de astfel de oameni ședinţele foto sunt foarte amuzante. Râdem mult, dar şi muncim! Vacanţa s-a terminat, aşa că de acum, săptămânal, vom face poze împreună”, spune Ana-Maria Diana Vlăsceanu. (Foto: Facebook Ana-Maria Diana Vlăsceanu)

Citiți și: BACK IN BUSINESS!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90