930 x122 grota rece

ana maria diana vlasceanu

A PREZENTAT PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROCHIE DE MIREASĂ

Piteșteanca Ana-Maria Diana Vlăsceanu, fotomodel care prezintă pentru un site de specialitate cele mai recente colecții vestimentare ale unor firme românești, a defilat de curând pentru prima dată în rochie de mireasă.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

Chiar dacă s-a simţit minunat într-o astfel de rochie, Ana-Maria nu crede că o va purta la nunta sa, deoarece nu-şi doreşte să se cunune religios. ,,A fost pentru prima oară când am îmbrăcat o rochie de mireasă, însă nu am avut emoţii. Dacă toate fetele îşi visează încă de mici rochia de mireasă şi îşi imaginează cum va fi nunta lor, eu nu am asemenea gânduri. În viaţa personală aş îmbrăca rochia de mireasă doar pentru că este frumoasă, nu doresc să mă cunun religios. De fapt, încep să cred tot mai puţin în taina căsătoriei, dar până îmi va veni şi mie rândul… cine ştie? Poate se va întâmpla ceva şi îmi voi schimba părerea.’’, ne mărturisește Ana-Maria Diana Vlăsceanu.

Amintim că Ana-Maria are 21 de ani și este studentă în București la Școala Națională de Studii Politice și Administrative. (Foto: Facebook Ana-Maria Diana Vlăsceanu)

Citiți și: FEMININĂ ȘI SEXY, AZI FOTOMODEL, „MÂINE” AVOCATĂ

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90