930 x122 grota rece

ana maria diana vlasceanu

SEXY! A PREZENTAT ÎN LENJERIE INTIMĂ! VEZI FOTO!

Fotomodelul Ana-Maria Diana Vlăsceanu a prezentat în lenjerie intimă. Şi nu i-a fost deloc greu. De ce? Fiindcă nu este pentru prima dată când face acest lucru.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

,,Am prezentat patru lenjerii intime sexy şi șapte ţinute sport, casual şi office. Prezentarea a durat aproximativ o oră, iar timpul pentru schimbarea ţinutelor a fost foarte mic. Practic am început să mă dezbrac imediat ce am ieşit de pe scenă. Nu am avut emoţii, nefiind pentru prima dată când am prezentat în lenjerie intimă. Dacă stau să mă gândesc, prima prezentare la care am participat a fost acum 3-4 ani, însă nici atunci nu am avut cine ştie ce emoţii. Lucrez de mult timp în acest domeniu, aşa că mă concentrez doar ca totul să iasă bine’’, spune piteșteanca Ana-Maria Diana Vlăsceanu.

Amintim că Diana este studentă în București la Școala Națională de Studii Politice și Administrative. (Foto: Facebook Ana-Maria Diana Vlăsceanu)

Citiți și: FEMININĂ ȘI SEXY, AZI FOTOMODEL, „MÂINE” AVOCATĂ

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • gyanny_69@redtube.com spune:

    Ce audienta selecta – cocalari in trening si cu ochelari de soare pe cap.
    La asa „fotomodel”, asa audienta. Miss Recolta 2014.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90