Donaris 930 x 122

ana maria diana vlasceanu

FOTOMODELUL ANA-MARIA DIANA VLĂSCEANU ÎȘI ANIVERSEAZĂ ZIUA DE NAȘTERE

Ana-Maria Diana Vlăsceanu, fotomodelul despre care ePitești a scris recent, împlineşte astăzi 21 de ani.

Citiți și: Școala „Matei Basarab” scrie istorie! Spectacol cum rar se întâmplă

Frumoasa piteşteancă a primit o mulţime de mesaje din partea celor dragi, care i-au transmis cele mai sincere gânduri şi urări de sănătate. Nici Diana nu a rămas indiferentă. Ea a tinut să le mulţumească tuturor: ,,Vreau să le mulțumesc tuturor celor şi-au rupt două minute din timpul lor pentru a-mi transmite gânduri bune! Ce îmi doriți voi mie vă doresc şi eu înzecit! Îmi cer scuze dacă nu pot răspunde fiecăruia în parte, dar citesc toate mesajele şi fiecare îmi aduce un zâmbet! Vă pup şi vă îmbrățişez!”, a scris Ana-Maria Diana Vlăsceanu pe contul ei de socializare. Îi urăm și noi la mulți ani!

Diana, care este și studentă în București la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, prezintă pentru un site de profil cele mai noi colecții vestimentare ale unor firme românești. (Foto: Facebook Ana-Maria Diana Vlăsceanu) 

Citiți și: Știrea zilei! Este despre Ion Iliescu!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90