930×122 CAPRA 5

ana maria diana vlasceanu

CÂT DE BINE ÎI SEAMĂNĂ! VEZI CE CADOU A PRIMIT DE LA UN ADMIRATOR!

Ana-Maria Diana Vlăsceanu, fotomodelul din Piteşti care prezintă pentru un site de profil cele mai noi colecţii vestimentare ale unor firme româneşti, a primit recent din partea unui admirator un… portret cu chipul ei.

Citiți și: GEANINA PETRESCU ÎŞI SERBEAZĂ AZI ZIUA DE NAŞTERE

,,Portretul a fost realizat încă din luna ianuarie, când a fost ziua mea. Atunci am primit o poză cu el pe Facebook şi urma să stabilesc o întâlnire cu cel care mi-a făcut surpriza (şi care doreşte să rămână anonim) pentru a mi-l înmâna. Iniţial a vrut sa mi-l trimită prin poştă, gândindu-se că necunoscându-ne nu aş accepta să mi-l dea personal, însă am insistat să ne vedem. Măcar atât puteam face pentru un asemenea gest minunat! Am stabilit o întâlnire cu el în luna februarie, însă a intervenit ceva din partea mea şi nu am mai putut ajunge.

Abia acum câteva zile am reuşit să ne vedem. Am fost foarte fericită să constat cât de bine arată portretul şi nu pot decât să-i mulţumesc pentru acest cadou, care este de departe cel mai original dintre cele pe care le-am primit’’, ne spune Ana-Maria Diana Vlăsceanu. Amintim că Ana-Maria este studentă în București la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Citiți și: FEMININĂ ȘI SEXY, AZI FOTOMODEL, „MÂINE” AVOCATĂ

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3