930 x122 grota rece

ana maria diana vlasceanu

S-A REAPUCAT DE SALĂ! EXERCIȚII FIZICE INTENSE 4 ZILE PE SĂPTĂMÂNĂ!

Piteșteanca Ana-Maria Diana Vlăsceanu, fotomodelul care prezintă pentru un site de profil cele mai noi colecții vestimentare ale unor firme românești, s-a apucat serios de treabă.

Citiți și: Decizie majoră privind sălile de jocuri de noroc

După o lungă perioadă în care nu a mai trecut deloc pe la sala de sport, Diana şi-a reluat activitățile fizice. ,,Deşi facultatea şi modelling-ul îmi ocupă o bună parte din timp, am decis să mă reapuc de sală. Am mai mers la sală acum 3 ani, însă, nemaiavând cu cine să mă duc, am renunţat. Acum, având majoritatea serilor libere, am decis să merg câte patru zile pe săptămână. Vine vara şi, ca orice femeie, vreau să arăt cât mai bine. În plus, sportul este un mod de viaţă sănătos. Uitasem cum e să ai febră musculară şi să te mişti cu dificultate, însă instructorul meu a avut grijă să-mi amintească asta după prima şedinţă!’’, spune, amuzată, Ana-Maria Diana Vlăsceanu.

Ea le recomandă tuturor puţină mişcare, acasă sau la sala de fitness: ,,Pe lângă aspectul exterior vizibil înfrumuseţat, şi starea de spirit se schimbă’’. (Foto: Facebook Ana-Maria Diana Vlăsceanu)

Citiți și: Noi fonduri pentru Sala Polivalentă din Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • jokerface_pff@yahoo.com spune:

    cui naiba ii pasa ca se duce la sala.ar trebui sa faceti articolele cu cap.

  • Maria spune:

    Prietene, dacă nu te interesa de fatuca aceasta, nu CITEAI !!!!

  • emilian spune:

    Era si cazul… :))) pe la televiune cand mai face curat?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90