930×122 CAPRA 5

ana maria diana vlasceanu

A PRIMIT ÎN DAR UN INEL ȘI UN SUPERB ARANJAMENT FLORAL! NU SPUNE DE LA CINE!

Cu ocazia împlinirii ieri a vârstei de 21 de ani, fotomodelul Ana-Maria Diana Vlăsceanu a primit de la prietenii săi o mulţime de urări şi de cadouri care mai de care mai frumoase.

Citiți și: Școala „Matei Basarab” scrie istorie! Spectacol cum rar se întâmplă

Diana a avut parte şi de două… surprize. ,,Mă aflam la bucătărie pentru a-mi pregăti ceva de mâncare, când am auzit soneria. M-am uitat pe vizor să văd cine e. Era un băiat cu un aranjament floral în dreptul feţei. Nu ştiam dacă să deschid sau nu, pentru că mă gândeam că cine ştie cine e. Până la urmă mi-am făcut curaj şi am deschis. Atunci am văzut că era vorba de un curierat al unei florării. După ce am semnat şi am intrat în casă, am citit mesajul alăturat florilor şi am rămas surprinsă să aflu cine e expeditorul! O persoană care m-a surprins foarte plăcut prin gestul său tocmai pentru că nu mă aşteptam la asta din partea lui”, spune Diana pentru ePiteşti.

Dar care a fost cea de a doua surpriză? ,,Un alt cadou de suflet, ca să-l numesc aşa, a fost un inel pe care l-am primit de la o persoană foarte apropiată. Totuşi, niciun dar material nu se compară cu sentimentul că am atâtea persoane dragi care n-au uitat de ziua mea şi care au ţinut să mă felicite, fie telefonic, fie prin intermediul reţelelor de socializare. Pentru mine, acestea din urmă contează cel mai mult! Bucuria vine din lucruri mărunte!”, ne mărturisește Ana-Maria Diana Vlăsceanu. Ea nu spune, însă, cine e admiratorul care i-a oferit superbul aranjament floral și nici cine i-a făcut cadou inelul. Oare despre cine este vorba?

Citiți și: Știrea zilei! Este despre Ion Iliescu!

Piteșteanca Ana-Maria Diana Vlăsceanu prezintă pentru un site de profil cele mai noi colecții vestimentare ale unor firme din România și este studentă în București la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3