NOR CURIER 930X122

ana maria diana vlasceanu

CITEȘTE TOT CE PRINDE! NIMIC NU „IARTĂ”!

Deşi îşi petrece foarte mult timp la prezentări şi la şedinţe foto, piteșteanca Ana-Maria Diana Vlăsceanu îşi face timp şi pentru marea ei pasiune, cititul.

Citiți și: Trei elevi ai unui liceu din Pitești, prinși de jandarmi jucând cărți pe bani

,,Acum doi ani mi-am descoperit o mare pasiune pentru citit. Citesc tot ce prind, de la literatură până la ziare, reviste și cărți de bucate. Am o mătuşă căreia îi place mult să citească. Încă de mică fiind primeam în dar cărți de la ea. Fiecare carte primită are un mesaj frumos și semnătura ei. În copilărie nu suportam să citesc, iar ea ştia asta şi mereu îmi spunea: ştiu eu că într-o zi vei citi toate cărţile ăstea şi o să-ţi aminteşti de mine. A avut mare dreptate! Mă bucur că am moştenit această pasiune! De fiecare dată când citesc ceva îmi amintesc de ea cu zâmbetul pe buze’’, spune Ana-Maria Diana Vlăsceanu.

Ana-Maria prezintă pentru un site de profil noutățile în materie vestimentară ale unor firme românești. (Foto: Facebook Ana-Maria Diana Vlăsceanu)

Citiți și: CELE MAI FURATE CĂRŢI DIN LIBRĂRIILE PITEŞTENE

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90