New Profesional Consult 930 x 122

dans

FOTOMODELUL CARE FACE SPECTACOL PE RINGUL DE DANS

Ruxandra Tomescu a câştigat două premii importante în finala concursului ,,Dansul florilor’’, concurs care a avut loc recent în Sala Sporturilor din Pitești.

Citiți și: Spectacol de vis la Mioveni. Cine sunt câștigătorii trofeului Festivalului de Folclor

,,Sunt foarte bucuroasă! Am obţinut locul 4 la clasa latino şi locul 6 la open basic. A fost o atmosferă extrem de frumoasă. Nu pot spune că am avut emoţii pentru că fac asta de ani buni, deja sunt obişnuită. Consider că pe ringul de dans suntem cu toții rivali. Chiar dacă venim de la acelaşi club de dans fiecare trebuie să lupte pentru el.’’, spune Ruxandra pentru ePitești.

Amintim că piteșteanca Ruxandra Tomescu are 17 ani. Practică dansul sportiv, dar este și fotomodel. Ruxandra învață la Liceul Economic ,,Maria Teiuleanu’’. Mai multe despre ea puteți citi aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/dans-si-frumusete-invata-la-maria-teiuleanu/. (Foto: Facebook Ruxandra T. Maria)

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90