New Profesional Consult 930 x 122

dorul

Peripeţiile ansamblului „Dorul” în Indonezia

Ansamblul „Dorul” al Centrului Creaţiei Populare Argeş a cucerit la finalul lunii noiembrie marele premiu al unui concurs internaţional de dans folcloric din Jakarta, Indonezia. Ansamblul s-a reunit astăzi la Consiliul Judeţean pentru a prezenta trofeul.

Citiți și: Spectacol de vis la Mioveni. Cine sunt câștigătorii trofeului Festivalului de Folclor

Cu această ocazie au fost depănate şi amintiri legate de eveniment.

„La început ni s-a indus ideea că mai mult de locul 2 nu am lua. Dar reprezentanţia a fost extraordinară. Mai ales că repetiţiile nu au putut fi făcute aşa cum trebuia. Ne-au pus la dispoziţie o sală cu covor pe scenă! A trebuit să dăm jos covorul! Au venit organizatorii, 20 la număr, cu un ciocan ca să bată un placaj pe scenă şi cu nişte bolovani. Am reuşit, însă, iar succesul este unul deosebit”, a spus Dorin Oancea, coregraf şi cel care a pus bazele ansamblului.

Citiți și: Imagini de pus în ramă! Mii de spectatori s-au înclinat în fața lor!

La rândul său, Cătălin Oancea, director al ansamblului, a anunţat că anul viitor la Festivalul Internaţional Carpaţi, care se desfășoară anual în județul Argeș, vor fi prezenţi şi trimiși ai Federaţiei Internaţionale de Dans Folcloric.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3