New Profesional Consult 930 x 122

Centrul Pitestiului

Pitești. Locatarii de pe Strada Mare terorizați

Pitești. Locatarii de pe Strada Mare terorizați

Citiți și: Imagini rare: De la costume la pantofi, ce se purta în Pitești în Comunism

A locui în centrul urbei pare un privilegiu. Însă câteodată celor care au reședința în buricul târgului le vine gândul unui schimb de locuință.

Poluare fonica

Uneori liniștea e mai importantă. Asa își vor fi spunând și cei care locuiesc pe Strada Victoriei (Strada Mare). Mai ales că mulți dintre ei sunt oameni în vârstă. În seara acesta ei au fost deranjați fonic.

Citiți și: Este în subordinea Primăriei, are directoare tânără și angajați cu abilități de…pompier!!!

Terorizați s-ar putea spune, de-a dreptul!

Idee bună

Pe ecranul-gigant din Piața Primăriei „a rulat” în direct meciul de Liga I, Poli Iași – CFR Cluj.

Câțiva microbiști au înfruntat frigul și ploaia pentru a vedea confruntarea.

Inițiativa administrației locale este lăudabilă. Numai că…

Infern sonor

Ecranul a fost cuplat la sistemul de sonorizare stradală care se întinde de la Primăriei până în Piața Vasile Milea. Și de aici…infernul sonor!

 

Goooooollll!

De la mare distanță de „traseul” pe care sunt montate difuzoarele, adică Strada Mare, se auzeau strigatele galeriilor, vacarmul stadionului, vocile comentatorilor agitați si surprinși de jocul bun al moldovenilor.

La primul gol al gazdelor, pesemne au tresărit și sfinții pictați pe zidurile catedralei Sf. Gheorghe.

Un „goooooolll!” care va fi produs palpitații cardiacilor care locuiesc în blocurile de pe Strada Victoriei.

Regret

De voie, de nevoie, microbiști sau nu, locatarii acestor imobile au fost conectați la ceea ce s-a petrecut pe stadionul din Iași.

Și poate ar fi trecut mai ușor peste disconfortul creat de difuzoarele care duduiau în seara de sâmbătă dacă măcar s-ar fi transmis un meci al echipei alb-violete.

Însă revenirea FC Argeș pe prima scenă fotbalistică e un vis utopic.

Cu atât mai mult este deranjantă difuzarea unor meciuri care nu au nicio legătură cu piteștenii cărora le este tulburată liniștea unei seri de week-end.

Pitești. Locatarii de pe Strada Mare terorizați

Eco moto 555×222

Comentarii

9 comentarii

  • . spune:

    Săracii oameni bogați !

  • Mariana Cocea spune:

    Trebuia sa sune toti la Politia Locala,pentru tulburarea linistii publice!!!

  • Mariana Cocea spune:

    Am inteles!Comentariul anterior este cenzurat!Credeam ca doriti dialog,nu monolog!Ramaneti cu bine!

  • Eleonora spune:

    La atât îi duce capul pe cei din primărie, asta fac! Apropo’,bustul lui Dobrin pe unde mai bântuie?

  • cetatean spune:

    buna ziua! sa cerceteze Politia Locală cum sunt agresați locuitorii de pe Strada Victoriei si distruse imobilele lor de catre angajatii caselor de amanet de pe aceeași strada si de clientii teraselor, nu mai zic de zgomotul infernal din weekend. Primaria Pitești si Politia Locala sunt o rușine pentru cum NU se ocupa de centrul vechi al orașului!

  • Prometeu spune:

    Acest oraș este un sătuc mai mare. În toate metropolele e VIATA pe centru cu spectacole, expozitii, parade,…. fără sa deranjeze pe cineva, din contra. Aici însă, suntem ca la stațiunile balneo cu programe de liniște și plini de babaciuni. Primăria vrea, dar nu prea are cu cine….. Anul 2024 este anul în care EVADEZ din acest județ.

  • Eleonora spune:

    Ce mai așteptați?

  • Melissa spune:

    Cei de la Locala nu au ce face. Saracii au ajuns papusi in mainile smecherilor. Noi stam vis-a-vis de Auchan Gavana si corturile smecherului care a obtinut autorizatie pt asa ceva. In fiecare saptamana ne ragaie unii toata noaptea si Locala chiar daca da amenzi sunt contestate in instanta. Cum dovedeste purtatorul de chipiu cat de tare era muzica? Am fost sfatuiti sa angajam noi un expert in acest sens si sa ii dam in judecata. Asa ca… luati-va casti antifonice

  • Anonim spune:

    am inteles: pt ca primarul e mort după fotbal toată lumea trebuie sa fie microbista. asa se pune problema.
    apropos de mari orase, nu am văzut în marile orașe ale lumii meciuri transmise pe strada. asa își imaginează unii civilizatia.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90