Donaris 930 x 122

aleşi

STATISTICA PROSTITUȚIEI POLITICE DIN ARGEȘ

Conducerea Prefecturii a prezentat astăzi o situaţie centralizată a migrării politice a aleşilor locali din Argeş de la formaţiunile pe listele cărora au fost aleşi către alte partide.

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

Din 2 septembrie aleşii locali au putut profita de ordonanţa guvernamentală care le-a permis să opteze pentru un alt partid, în termen de 45 de zile, fără să îşi piardă mandatul. Conform sursei citate, în Argeș au migrat politic în baza acestei ordonanțe nu mai puţin de 249 de aleşi locali. Este vorba de 20 de primari, 2 consilieri judeţeni şi 227 de consilieri locali şi viceprimari. Dintre cei 20 de primari, 16 au optat pentru PSD, iar 4 şi-au declarat independenţa.

Primarii independenţi sunt Ion Baicea (orașul Costeşti, care a plecat de la PDL), Ion Năftănăilă (Albeştii de Muscel, a plecat tot de la PDL), Florin Frătică (Bradu, și el fost edil PDL) şi Nicolae Dascălu (Mărăcineni, fost primar PP-DD).

Citiți și: Delegație de primari PSD Argeș la Bruxelles!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90