930×122 CAPRA 5

ani

ION_POPA_2013

ANI I-A TĂIAT „MACAROANA” PNL-ISTULUI ION POPA

Președintele PNL Argeș, senatorul Ion Popa, s-a grăbit în această dimineață să salute candidatura pentru Parlamentul European a actorului Mircea Diaconu. S-a grăbit aiurea în tramvai: Agenția Națională de Integritate a comunicat tot în această dimineață, după cum v-am informat, că Diaconu nu are dreptul legal la candidatură pentru europarlamentarele de pe 25 mai.

Citiți și: Un primar nu poate justifica o avere de peste 3 milioane de lei

„La propunerea mea şi a filialei PNL Argeş, propunere susţinută de preşedintele Crin Antonescu, domnul Mircea Diaconu, membru al organizaţiei PNL Curtea de Argeş, va candida de pe o poziţie eligibilă, locul şase, poziţie care îi asigură un loc în Parlamentul European. Domnia sa este primul pe listă care nu a mai fost până acum europarlamentar, sprijinit de Argeş şi de alţi membri BPN, alături de ceilalţi care au experienţă în Parlamentul European, cum ar fi doamna Adina Vălean. Faptul că domnul Mircea Diaconu, argeşean care nu şi-a uitat niciodată orginile, se află pe această poziţie pe listă confirmă din nou că PNL Argeş este o filială puternică, recunoscută pentru meritele sale, meritele tuturor liberalilor argeşeni care au depus eforturi în această direcţie. Le mulţumesc colegilor mei din Biroul Politic Naţional pentru susţinerea domnului Mircea Diaconu şi îi asigur că acest om ne va face cinste în Parlamentul European și va promova valorile şi interesele Argeşului şi ale României, aşa cum şi alţii ar fi trebuit să o facă”, scrie Ion Popa într-un comunicat remis în această dimineață presei din Argeș.

La doar câteva minute după aceea Agenția Națională de Integritate transmitea comunicatul de presă prin care anunța fără echivoc: Mircea Diaconu nu poate candida pentru Parlamentul European. Motivul, reamintim, este acela că există un verdict al Înaltei Curți de Casație și Justiție care confirmă, definitiv și irevocabil, raportul ANI potrivit căruia Diaconu s-a aflat în stare de incompatibilitate. ANI preciza în comunicat că fostul senator de Câmpulung și Curtea de Argeș, originar din Muscel, nu are dreptul legal să mai ocupe o funcție sau o demnitate publică până pe 19 iunie 2015.

Citiți și: Alecsei, în locul lui Ion Popa într-o funcție grasă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3