930 x122 grota rece

gabriel oprea

AȚI UITAT CUMVA? Gabriel Oprea, aliatul lui Ponta: „Băsescu e bărbat de stat și patriot!”

Traseismul politic, o rușine impardonabilă, a ajuns să fie justificată invocându-se interesul național! Președintele UNPR, reevaluatul Oprea, a explicat astăzi de ce alți opt parlamentari ai PP-DD au ales să se înscrie în partidul liliputan pe care îl conduce.

Citiți și: Undă verde pentru aceste produse în magazine! Ați mânca așa ceva?

Declarația este de tot râsul: „Suntem un proiect politic serios, despre care mulţi spun că este militarizat, în sensul bun al cuvântului. (…) Chiar credem în interesul naţional al României, în stabilitate politică. De aceea vor oamenii la noi! Toţi oamenii politici au nevoie de un proiect serios!”, a spus Gabriel Oprea, citat de Mediafax.

Aceeași stabilitate politică a adus-o Oprea ca argument și pentru trecerea, anul trecut, a UNPR-ului de la dreapta la stânga, de la Ana la Caiafa, din „brațele” lui Băsescu la „picioarele” lui Ponta. Iar ca să ne întoarcem și mai în trecut, potrivit este să ne amintim că același Oprea, până la prima reevaluare, aia făcută de actualul președinte al țării, era parte din „mafia personală a lui Adrian Năstase”. Am citat, ați ghicit!, din Traian Băsescu, afirmație formulată în 2004. Băsescu – cel pe care în 2011 Gabriel Oprea îl lăuda cu vorbe mari cât Casa Poporului: „Traian Băsescu este bărbat de stat. Pe Traian Băsescu îl cred în primul rând bărbat de stat şi îl cred patriot. Despre puţini oameni din istoria noastră poţi să spui că sunt bărbaţi de stat. Traian Băsescu cu siguranţă este un bărbat de stat!” (declarație făcută într-o conferință de presă).

Citiți și: Klaus Iohannis a promulgat legea care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor

Dar ce zicea în 2010 Oprea, aliatul de acum al lui Ponta, despre Emil Boc? Ia să citim în arhive: „Este un om inteligent, care munceşte enorm şi mă uit la el că a îmbătrânit cu 10 ani de când a venit în această funcţie. Este foarte greu pentru oricine, chiar şi pentru Einstein, să conducă o ţară într-o perioadă grea, de criză. S-ar putea să primească răsplata la timpul cuvenit, în istorie, când va fi considerat omul care a scos România din criză!” (declarație făcută la B 1 TV).

Nu cu mult timp în urmă, înainte de cei opt prezentați astăzi, și un parlamentar de Argeș al PP-DD l-a lăsat cu buza umflată pe Dan Diaconescu, „migrând” la „ciocoii” de la UNPR. Este vorba de senatorul de Mioveni Iulian Cristache. (Foto: bzi.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90