NOR CURIER 930X122

psd

DEPUTATII PSD AU VOTAT PENTRU REDESCHIDEREA PIEȚELOR! „ORBAN, POTI TRĂI CU IMAGINEA ASTA?”

Mesaj electoral

Citiți și: Putere maximă: Ivan, Gentea și Mînzînă își unesc forțele pentru viitorul Argeșului

Comunicat de presă PSD Argeș:

Deputații PSD au decis azi că pieţele în spaţii închise, pieţele mixte şi volante, târgurile, bâlciurile, dar şi talciocurile pot rămâne deschise în perioada stării de alertă, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.
Marcel Ciolacu s-a arătat extrem de indignat de reglementările prin care premierul avrut să pună lacătul pe piețele închise. Liderul PSD a semnat, împreună cu senatorul social-democrat Daniel Zamfir, un amendament la ordonanţa 78/2019, prin care nu va fi permisă închiderea pieţelor. De altfel, Marcel Ciolacu a avut, astăzi, pe Facebook, o reacție dură la adresa PNL:
„Orban, înţelegi de ce am votat azi în Parlament pentru redeschiderea pieţelor?! Tu poţisă trăieşti cu imaginea asta?! Dar parlamentarii tăi care s-au abţinut la vot?! Asta aţi făcut, criminalilor! V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante!”. Proiectul de lege a fost adoptat cu 173 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi 93 deabţineri.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

Pe această iniţiativă legislativă, Camera Deputaţilor este for decizional, iar actul normativ va merge la Cotroceni pentru promulgare.

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizația Județeană Argeș

Cod Mandatar financiar 21200019

Realizat de SC Epit Pro Advertising – portal site ePitesti.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Constantin spune:

    De ce nu dați și articole cu speculanții din piețe care oricum sunt predominanți și trăiesc pe spinarea noastră de 30 de ani??? A, ăștia votează psd ul, scuze!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3