EcoMoto 930×122

antonescu

USL_Logo_oficial

ÎN LOC SĂ GUVERNAȚI, VĂ CERTAȚI!

În loc să guverneze competent și în liniște, în baza procentului colosal de 70% cu care a creditat-o electoratul, Uniunea Social Liberală este pe cale să facă implozie.

Citiți și: Surse: PNL și PSD și-au dat mâna pentru a guverna România!

După certurile dizgrațioase de azi, dintre el și Victor Ponta, președintele liberal Crin Antonescu a făcut în urmă cu puțin timp o declarație cât se poate de explicită. Întrebat de reporteri pe holurile Parlamentului dacă ruperea USL-ului este iminentă după Anul Nou în condițiile în care astfel de dispute vor continua, Antonescu a răspuns: „Dacă genul acesta de lucruri continuă, mă tem că da”.

Nici președintele PSD, premierul Victor Ponta, nu s-a lăsat mai prejos, în replică la declarația lui Antonescu: „Dacă vrea să îl rupă (n.r. – USL-ul), să îl rupă! Eu nu vreau!”.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3