NOR CURIER 930X122

angiograf

VICTOR PONTA VA VENI DIN NOU ÎN ARGEŞ

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC pentru preşedinţia României, este aşteptat din nou în judeţul Argeş în vizită oficială.

Citiți și: ARAFAT ÎNCEARCĂ SĂ CONVINGĂ OPOZIȚIA SĂ VOTEZE PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ

Investiţia privind angiograful de la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești este gata, iar astăzi au fost făcute primele intervenţii cu acest aparat foarte performant. Consiliul Judeţean a mai rezolvat o altă problemă legată de același subiect: cei doi tineri medici care folosesc aparatul, Cătălin Uşurelu şi Elvis Boţu, au primit locuinţe de serviciu. Cei doi au venit din Bucureşti pentru a lucra în Piteşti.

„Săptămâna viitoare angiograful va fi inaugurat oficial, iar atunci sperăm să ajungă la eveniment şi premierul Victor Ponta. Ştim că doreşte să vină şi mai mult ca sigur va veni. Cred că angiograful este cea mai mare realizare a Consiliului Judeţean, iar o mare parte din merit este a premierului, care a făcut demersurile necesare alocării fondurilor fără de care aparatura aceasta de înaltă performanţă nu ar fi ajuns la Spitalul Judeţean.”, a spus astăzi Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: ŞOC PE SCENA POLITICĂ DIN ROMÂNIA

Ar fi a cincea vizită oficială a premierului în judeţul Argeş de la preluarea mandatului în fruntea Guvernului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90