930 x122 grota rece

gerea

USL_Logo_oficial

„M-a deranjat foarte mult atitudinea colegilor mei!”. VEZI CARE MINISTRU SPUNE ASTA!

Procentul de 70% cu care se fălește Uniunea Social Liberală există, nu de puține ori, doar pe hârtie. Neînțelegerile dintre PSD și PNL fac ca această majoritate absolută să nu acționeze și în „teren”. Mai mult decât atât. Nici în fiecare dintre cele două partide nu este consens.

Citiți și: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii. Aceasta a depus jurământul

A dovedit-o și votul din Camera Deputaților asupra proiectului legii minelor. Deși ministrul Economiei, Andrei Gerea, este liberal, legea a picat și ca urmare a poziției unor reprezentanți de la PNL. „M-a deranjat foarte mult! M-a deranjat foarte mult atitudinea colegilor mei în primul rând”, declară ministrul Economiei, el însuși deputat.

Gerea arată cu degetul și către colegul său de partid din Argeș, deputatul Theodor Nicolescu. „De la PSD au fost 15 voturi împotrivă și nu știu câți absenți, mult mai mulți absenți decât au fost de la noi (n.r. – de la PNL). La noi au fost 25 sau 26 de voturi împotrivă, mai puțini absenți. Inclusiv colegul nostru de aici, de la Argeș, domnul Theo Nicolescu a lipsit, adică și-a scos cartela la vot. A fost, deci, o atitudine din partea unora eu zic oarecum cu iz demagogic! Au vrut să pară iarăși patrioți într-un scandal care n-avea nicio legătură cu legea minelor! Adică la legea minelor nu vorbeam de Roșia Montană!”, spune ministrul Economiei.

Citiți și: Decizie în Parlament: Toți șoferii vor fi obligați să facă asta!

Andrei Gerea anunță că proiectul va fi retrimis în Parlament luna viitoare. „Este o lege care va reveni în Parlament. Legea se adresează redeschiderii mineritului. România cheltuiește la ora asta foarte mulți bani pe conservare și închidere de mine. Este obligatoriu să redeschidem mineritul pentru că uitați-vă ce se întâmplă în restul lumii! Deja resursele naturale au devenit motorul de dezvoltare pentru multe state”, conchide ministrul liberal al Economiei, Andrei Gerea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90