EcoMoto 930×122

apel

MIRCEA DRĂGHICI: „APEL CĂTRE LIBERALII ADEVĂRAȚI PENTRU REFACEREA USL”

Deputatul PSD Mircea Drăghici transmite un apel către „liberalii adevărați” pentru refacerea USL. Drăghici spune că Uniunea Social Liberală este singurul proiect politic care poate oferi stabilitatea și forța politică necesare pentru o reformă profundă în România.

Citiți și: Bradu. Apel important al autorităților!

„Rezultatele de la alegerile europarlamentare și de la alegerile parțiale sunt o dovadă cât se poate de clară că românii cred în continuare în USL, în refacerea acestui proiect ambițios, sancționând decizia luată de actuala conducere a PNL de ieșire de la guvernare și de trecere alături de partidele lui Traian Băsescu. Sunt parlamentar de Argeș, iar cu această ocazie vreau să îl felicit pe colegul nostru Florin Tecău, care a câștigat alegerile pentru președinția CJ Argeș cu un scor zdrobitor.

Sunt parlamentar de Argeș, județ în care s-a născut social-democrația, prin familia Goleștilor, și în care s-a născut liberalismul, prin familia Brătienilor. Ambele mari familii politice au avut un singur legământ: acela de a fi mândri de România în care trăiesc. Ori, nu poți să ajungi la acest deziderat, nu se poate moderniza această țară fără să îți asumi responsabilitatea unor politici pentru popor. De aceea fac apel către liberalii adevărați să renunțe la orgoliul obsesiv al lui Crin Antonescu de a fi președinte, orgoliu care va rămâne nesatisfăcut. PNL este nu cel mai puternic partid de dreapta, este singurul partid de dreapta, dar pentru a fi cu adevărat puternic trebuie să accepte să revină în USL, să se întoarcă la guvernare și, împreună, așa cum a transmis și președintele Victor Ponta, să modernizăm România, să o scăpăm de acest cancer al sistemului lui Traian Băsescu, să facem dreptate până la capăt, după cum le-am promis românilor.

Citiți și: Ce se va întâmpla cu clienții care sună în call-center

Dacă vor accepta doar să vorbească de pe banca opoziției, ca un apendice al partidelor lui Băsescu, cum vor reuși liberalii să își pună în aplicare programul? În contextul economic internațional actual este nevoie de măsuri de dreapta, completate cu măsurile de stânga. Numai uniți putem face mai întâi un stat consolidat și european, după care ne putem permite să avem două forțe mari, de stânga și de dreapta, care să fie adversare. Liberalii au de ales. Fie vor accepta să se ia de mână cu Traian Băsescu, cu Elena Udrea, cu Roberta Anastase, cu popularii, cu impostorii dreptei, cu toți cei care au compromis România prin măsurile din timpul guvernărilor PDL și sub conducerea popularilor, fie vor accepta să refacă USL, să își asume responsabilitatea guvernării și să nu își trădeze familia ALDE, care i-au apărat și în care sunt respectați. Brătienii nu au căutat funcții pentru ei, au căutat mereu să facă din PNL un partid puternic pentru a pune în aplicare programul lor, și-au asumat responsabilitatea de a guverna.

Îi invit, așadar, pe liberali să fie oameni politici adevărați, de la parlamentari la președinți de consilii județene, de la primari la consilieri și la simpli membri de partid. Să refacem echipa care a reîntregit salariile și pensiile și care a oferit României cea mai mare creștere economică din Europa! Să refacem echipa care să facă din România o țară democratică cu adevărat și puternică în Europa! Liberalii trebuie să aleagă: ori luptă pentru România, pentru dreapta românească ori se înfrățesc cu cei care au jefuit românii. PSD nu încearcă să suprime restul partidelor, suntem conștienți că este important să existe stânga și dreapta, putere și opoziție, să existe o rotație democratică la putere. Iar PNL nu poate fi puternic cu adevărat alături de  Traian Băsescu și lovind în liberalii adevărați și responsabili.”, scrie Mircea Drăghici în mesajul său.

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90