930 x122 grota rece

banicioiu

PE NICOLESCU INIMA NU-L LASĂ SĂ RENUNȚE LA VIAȚA DE PARTID

Constantin Nicolescu rămâne o prezență activă în rândurile pesedimii argeșene.

Citiți și: Argeș. Vizită fulger de la cel mai înalt nivel!

„Pensionat” de justiție de la conducerea Consiliului Județean, retras de pe scaunul de președinte al filialei social-democrate și bolnav de inimă, Nicolescu nu a renunțat, însă, la viața de partid, viață care îi e atât de dragă. Iar partidul nu a renunțat la el, respectându-și tradiția de a nu lăsa pe margine pe niciunul dintre cei care l-au prezidat, indiferent ce pocinoage vor fi făcut. Aproape că nu e vizită de ministru la care Constantin Nicolescu să nu fie prezent în alaiul roșu. A fost când a venit premierul Ponta, la fel cu prilejul vizitei lui Șova, ministrul Transporturilor, și nu a lipsit nici de la vizita de ieri a ministrului Sănătății, Bănicioiu (foto).

Amintim că Nicolescu a trebuit să renunțe la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș după ce Înalta Curte de Casație și Justiție l-a declarat, definitiv și irevocabil, în conflict de interese, la capătul unui proces cu Agenția Națională de Integritate. Constantin Nicolescu este și subiect al unor dosare penale, sub acuzația de fapte de corupție.

Citiți și: (VIDEO) PRIMARUL IONICĂ, „RĂZBOI” DESCHIS CU OLARIU

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90