930 x122 grota rece

facebook

PP-DD, FĂCUT PRAF ȘI PULBERE PE PAGINA LUI DEACONU: „BEȚIVI, CIOCOI, ȘARLATANI, ESCROCI, RASIȘTI!”

Înșelați în așteptări, unii dintre votanții de altădată ai PP-DD critică dur partidul lui Dan Diaconescu.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

O doamnă care a făcut imprudența să creadă cândva în bazaconiile rostite senin de băieții mov, dar trezită între timp la realitate, le trage PP-DD-iștilor o smetie de toată frumusețea. Chiar pe pagina de Facebook a deputatului Deaconu (foto), mai marele de la PP-DD Argeș, care, a nu se uita, își pregătise subprefect de județ, gata ca pentru niscaiva funcții slinoase să bată palma cu „ciocoii” „nenorociți” și „hoți” de la PSD.

„Caracatița PP-DD-istă! Votați cumetria afaceristă SRL! Asta ați ajuns, măi crocodililor, nu partid, ci groapa de gunoi a politicii, unde bețivi, ciocoi, șarlatani, escroci și rasiști ați făcut horă și nuntă de câini! Asta v-a dus mintea, să înșelați oameni serioși! Ne-am furat-o, dar a fost pentru ultima dată! Oricum sunteți pârliți și nimeni! Vine și decontarea, că nu are cum să nu vină!”, scrie, revoltată, fosta votantă a PP-DD.

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90