EcoMoto 930×122

basescu

Basescu_suspendat

PC ARGEȘ: „BĂSESCU CONTINUĂ SĂ JOACE IRESPONSABIL SOARTA ŢĂRII!”

Conducerea PC Argeş consideră că preşedintele Traian Băsescu acţionează „contra intereselor cetăţenilor acestei ţări”. Motivul care generează afirmaţia conservatorilor este acela că Băsescu a refuzat să semneze acordul cu Fondul Monetar Internaţional.

Citiți și: Amendă de 50.000 de euro dacă nu renovezi casa

„Potenţiale implicaţii ale nesemnării memorandumului sunt dure pentru România, amintind aici numai faptul că poate scădea credibilitatea externă a ţării și poate creşte riscul de intrare în incapacitate de plată, costurile de finanţare se majorează, iar investiţiile străine directe riscă să scadă.

Partea bună este că România nu mai e dependentă de finanţarea externă, așa cum era in trecut, dar nu ne putem permite să ne jucăm cu imaginea noastră. Regimul Băsescu se apropie de sfârşit. În loc să încerce să repare din greşelile făcute până acum, măcar în al doisprezecelea ceas, preşedintele continuă să joace iresponsabil soarta ţării, după bunul său plac. Iar acest lucru nu trebuie tolerat, aşa cum nu trebuie să li se dea gir nici partidelor şi politicienilor care îl susţin şi îi cântă în strună”, se arată într-un comunicat al PC Argeş.

Citiți și: MOMENT ISTORIC: DISPARE „INTERESUL NAŢIONAL”!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90