Kaia 930 x 120

autostrada sibiu-pitesti

Primul lot al Autostrăzii Sibiu-Piteşti, gata până la finalul acestui an

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că primul lot al Autostrăzii Sibiu-Piteşti va fi dat în circulaţie la finalul acestui an.

Citiți și: Video/Surpriza de pe cel mai așteptat drum expres! Toate informațiile oficiale

Este vorba despre tronsonul de la Sibiu la Boiţa. Anunțul a fost făcut de Sorin Grindeanu la vizita făcută pe şantierul pasajului de la Drajna.

Se lucrează bine pe lotul 1 la autostrada Piteşti-Sibiu şi sper ca la sfârşitul acestui an primul lot Sibiu-Piteşti să fie dat în circulaţie, ceea ce ar însemna începutul acestui proiect pe care îl tot avem de 30 de ani noi ca ţară, indiferent de cine a fost la guvernare, cine a fost ministru, şi anume trecerea Carpaţilor cu autostradă. Din toate datele pe care le am acum, lotul 1 Sibiu-Piteşti, de la Sibiu la Boiţa se va da în circulaţie”, a declarat ministrul Transporturilor, potrivit digi24.ro

Citiți și: Video. Ce se întâmplă pe Autostrada Sibiu Pitești e absolut incredibil: ,,Cel mai măret”

De asemenea, la începutul săptămânii viitoare se va semna și contractul pentru lotul 3 Sibiu-Piteşti. Acesta este cel mai mare contract pe care CNAIR l-a avut în istorie.

Grindeanu a vorbit și despre lucrările Drumului expres Craiova-Piteşti, afirmând faptul că tronsoanele 3 şi 4 ar putea fi gata înainte de termen.

Sursă foto principal: digi24.ro

Kaia 555×222
eurial 570×90