930 x122 grota rece

autostrada sibiu-pitesti

Primul lot al Autostrăzii Sibiu-Piteşti, gata până la finalul acestui an

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că primul lot al Autostrăzii Sibiu-Piteşti va fi dat în circulaţie la finalul acestui an.

Citiți și: Un nou drum de mare viteză se construiește! Va avea 230 de km!

Este vorba despre tronsonul de la Sibiu la Boiţa. Anunțul a fost făcut de Sorin Grindeanu la vizita făcută pe şantierul pasajului de la Drajna.

Se lucrează bine pe lotul 1 la autostrada Piteşti-Sibiu şi sper ca la sfârşitul acestui an primul lot Sibiu-Piteşti să fie dat în circulaţie, ceea ce ar însemna începutul acestui proiect pe care îl tot avem de 30 de ani noi ca ţară, indiferent de cine a fost la guvernare, cine a fost ministru, şi anume trecerea Carpaţilor cu autostradă. Din toate datele pe care le am acum, lotul 1 Sibiu-Piteşti, de la Sibiu la Boiţa se va da în circulaţie”, a declarat ministrul Transporturilor, potrivit digi24.ro

Citiți și: Ce se întâmplă cu blocajul de pe Autostrada Sibiu-Pitești: S-a anunțat!

De asemenea, la începutul săptămânii viitoare se va semna și contractul pentru lotul 3 Sibiu-Piteşti. Acesta este cel mai mare contract pe care CNAIR l-a avut în istorie.

Grindeanu a vorbit și despre lucrările Drumului expres Craiova-Piteşti, afirmând faptul că tronsoanele 3 şi 4 ar putea fi gata înainte de termen.

Sursă foto principal: digi24.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3