Donaris 930 x 122

ligia deca

S-a decis! Cine este noul ministru al Educației

Ligia Deca (foto), consilier prezidențial pe probleme de educație și cercetare, a fost desemnată astăzi în funcţia de ministru al Educaţiei, după demisia lui Sorin Cîmpeanu.

Citiți și: Examenul de Bacalaureat se schimbă radical!

Reamintim că, Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia joi, 29 septembrie, din funcția de ministru al Educației. Această decizie a liberalului a venit după acuzațiile de plagiat care i-au fost aduse, dar și după mai multe zile de proteste care au avut loc la minister. Subiectul pe larg, AICI – Demisie de răsunet în Guvern!

Citiți și: E oficial! S-a decis ce se întâmplă cu examenele elevilor

Imediat după demisia sa, Guvernul a anunțat că Sebastian Burduja (foto), care este ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, va prelua interimar portofoliul Educaţiei.

Astăzi însă, liderii PNL s-au reunit în ședința Biroului Politic Național (BMP), ședință în care au votat-o pe Ligia Deca ca propunere pentru Ministerul Educației.

Potrivit edupedu.ro, singurii liberali care s-au abținut la vot au fost Florin Cîțu și Florin Roman.

Sursă foto Ligia Deca: g4media.ro

Sursă foto Sebastian Burduja: digi24.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA