EcoMoto 930×122

ligia deca

Ministerul Educației a modificat calculul mediei de admitere în timpul anului

Ministerul Educației a modificat calculul mediei de admitere în timpul anului

Citiți și: Examenul de Bacalaureat se schimbă radical!

Ministerul Educației a făcut modificări în ceea ce privește calculul mediei de admitere în învățământul dual și profesional 2023.

Reprezentanții ministerului au făcut aceste schimbări chiar în timpul anului școlar și nici măcar nu au binevoit să anunțe în prealabil, potrivit romaniatv.net.

Citiți și: Breaking! Toate școlile vor verifica venitul părinților

Pe 26 septembrie, actualul ministru al Educației, Ligia Deca, a semnat două ordine prin care au fost modificate metodologiile-cadru de organizare și desfășurare în învățământul dual pentru calificări profesionale de nivel 3 și în învățământul profesional.

Modificările Ligiei Deca au fost făcute la scurt timp după prima sa conferință în calitate de ministru al Educației care a avut loc pe 13 septembrie și în care a pus accentul pe predictibilitate.

Se pare că ministra a uitat să anunțe schimbările pe care urmează să le facă.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90