930×122 CAPRA 5

sala polivalenta

ŞANTIERUL CELUI MAI MARE PROIECT ÎN DERULARE DIN PITEŞTI, ÎN URMĂ CU CÂTEVA LUNI ŞI ACUM

Sala Polivalentă este fără doar şi poate unul dintre cele mai importante proiecte aflate în derulare în municipiu. Aşteptările sunt mari, prin prisma faptului că aici se vor putea organiza competiţii sportive la cel mai înalt nivel, iar piteştenii şi-au manifestat deja interesul pentru acest proiect.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

Lucrările au debutat în luna iunie a acestui an, pe un câmp pustiu (fost teren de fotbal lăsat de izbeliște al echipei Rapid Pitești) situat de-a lungul străzii Basarabia.

Iată cum arăta locul cu puţin timp înainte de începerea lucrărilor (FOTO)

Citiți și: Pitești. Utilaje și mulți muncitori în centrul orașului

 

 

Ca simplu trecător, am observat aproape de fiecare dată o desfăşurare masivă de forţe pe şantierul care acum a prins contur şi începem să ne dăm seama cum va arăta practic uriaşul imobil al cărui termen de finalizare este 24.06.2023. Vorbim aşadar de trei ani pentru realizarea unuia dintre cele mai ambiţioase proiecte din Piteşti.

 

 

Ştim că sala va avea o capacitate de 4.900 de locuri în tribune şi va fi concepută sub forma unui spațiu multifuncțional desfăşurat pe 4 nivele (parter+3 etaje). Poate găzdui competiţii precum volei, baschet, handbal, minifotbal, tenis de câmp, tenis de masă, lupte și întreceri din sporturi individuale.

 

 

Vor fi realizate zone de agrement, comerciale, pentru conferinţe și zone pentru săli de fitness. Conform informațiilor de la Guvern, investiţia se ridică la 99.459.000 de lei, finanţarea fiind asigurată de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bogdan ND spune:

    Ok, dar locurile de parcare pentru 4900 de masini? Unde vor fi ? Pentru ca in proiect nu sunt mentionate, in mod normal un proiect are si locuri de parcare peste capacitatea locurilor pe scaune.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90