Donaris 930 x 122

ionica

Se mai face centrul naţional de promovare turistică lângă liceul „Armand Călinescu”? Află ce zice viceprimarul Ionică!

Autorităţile din Piteşti au prevăzut în planul de investiţii pentru anul în curs construirea unui centru naţional de informare şi promovare turistică, al cărui principal scop va fi promovarea municipiului şi a evenimentelor pe care le găzduiește.

Citiți și: Ministerul Transporturilor reduce lățimea benzilor de circulație de pe Drumurile Naționale!

Centrul ar urma să fie construit pe un spaţiu de lângă liceul „Armand Călinescu”, la capătul dinspre Centru al Căii Bucureşti (acolo unde stau şoferii care practică taximetrie-pirat). În aceeaşi zonă va fi şi o „gură” a viitorului pasaj pietonal subteran pe care municipalitatea îl are acum în proiectare, după cum a anunţat primarul Tudor Pendiuc.

Primăria consideră că există spaţiu suficient în zonă pentru ca ambele investiţii să fie realizate. „Nu se pune problema de spaţiu, există suficient în zonă pentru a face ambele investiţii. Bani să fie!”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică. Administraţia locală speră ca o parte din fondurile necesare să fie asigurată din resurse europene.

Citiți și: PITEŞTIUL LUCRULUI PROST FĂCUT

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3