NOR CURIER 930X122

politia rutiera

SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ CU 600 DE AMENZI DE CIRCULAŢIE. PÂNĂ ŞI ŞOFERII DE MAŞINI MICI AU CĂLCAT TARE PEDALA

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 110.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 24 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Gonea cu un Opel Corsa

Citiți și: Inconștiență fără limite! Doi tineri și-au riscat viața

Spre exemplu, în ziua de 5 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung l-au depistat pe Marin P., de 40 de ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism Opel Corsa pe DN 73, pe raza localităţii Mihăeşti, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei, conform prevederilor OUG 195/2002, iar dreptul de a conduce al celui în cauză a fost suspendat pentru 90 de zile.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90