NOR CURIER 930X122

cursuri

biserica_mavrodolu

CURSURI PENTRU FORMARE CA INTERPRET MIMICO-GESTUAL

Asociaţia Naţională a Interpreţilor şi Consilierilor în Limbaj Mimico-Gestual din Piteşti va organiza cursuri de formare în meseria de interpret autorizat în limbaj mimico-gestual (studii superioare). Cursurile vor începe pe 2 martie anul viitor, anunţă părintele Constantin Onu, de la Biserica Mavrodolu din Piteşti.

Citiți și: Vești bune pentru studenți! Schimbare masivă în mediul academic

Precizăm că asociaţia este autorizată ca furnizor de formare profesională, iar cursul durează 3 luni – 120 de ore , dintre care 27 de ore teorie şi 93 de ore practică. La final, în urma unui examen, se poate obţine o diplomă de interpret autorizat în limbajul mimico-gestual, recunoscută la nivel naţional şi al Uniunii Europene. Cei care au o asemenea diplomă se pot încadra în instituţii de asistenţă socială, în biserici, instituţii publice, televiziune sau muzee.

Înscrierile se fac până pe 20 ianuarie 2015 la sediul Asociaţiei Naţionale a Interpreţilor şi Consilierilor în Limbaj Mimico-Gestual. Preţul cursului este de 1.200 de lei.

Citiți și: Privilegii pentru deținuți. Vor ieși din pușcărie ca să învețe

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90