930X122 MAIA

coronavirus

Spitalul în care oricine se poate vaccina anti-COVID-19. Cum a fost luată decizia

Cu toate că această prima etapă a vaccinării este destinată cadrelor medicale, la un spital  din țară se poate imuniza oricine dorește. Conducerea spitalului vrea să valorifice dozele de ser neutilizate și făcut un anunț pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant
„A fost deschis azi si centrul de vaccinare din spitalul Gaesti.
Administram vaccinul anticovid oricarei persoane care se prezinta voluntar la centru”, a scris  Laurențiu Belușică, managerul spitalului Găești, pe Facebook.

 

Se știe că vaccinul se păstrează la minus 80 de grade Celsius. Odată scos la temperatura camerei, expiră în 5 ore. Dacă flaconul (din care se pot face 5 imunizări) nu e utilizat integral în acest interval, cantitatea rămasă nu mai poate fi ulterior utilizată, iar conducerea spitalului Găești și-a motivat decizia pe acest aspect.

Citiți și: Vaccinarea obligatorie – anunț important!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90