Donaris 930 x 122

campion

Un piteștean campion european a ajuns șofer pe o mașină de marfă

Un piteștean campion european a ajuns șofer pe o mașină de marfă.

Citiți și: Toți șoferii care nu știu iau amendă: Limita nouă de viteză spre Autostrada A1

După sărbătoarea inaugurării noului stadion Steaua din Ghencea, Constantin Pistol (54 de ani) a plecat spre casă, la Pitești, unde a ajuns cu emoții din cauza unor probleme la Loganul său, iar ieri dimineață s-a dus la muncă, fiind șofer pe o mașină cu care distribuie marfă, informează gsp.ro.

Pistol s-a numărat printre legendele Stelei ’86 care a câștigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal.

Citiți și: Argeș. Au băut, s-au luat la ceartă și s-au împușcat!

Este șofer pe o dubiță de 3,5 tone, la o firmă din Pitești, unde lucrează din anul 2000. Distribuie marfă la magazine din oraș, dar uneori face și curse mai lungi, în afara județului. Lucrează 8-10 ore pe zi, are salariul minim pe economie, în jur de 2.200 de lei, dar spune că „uneori, patronul ne mai dă și câte o primă”.

Fiind cel mai tânăr din lotul Stelei ’86, Constantin Pistol a plecat, imediat după câștigarea Cupei Campionilor, la Rapid.

„Am încercat ca antrenor, aici, la Bascov, ca secund al lui Sabin Ciurea. Dar după câteva etape, ne-au demis, din cauza rezultatelor. Și mi-am dat seama că antrenor te faci ca să ajungi la echipe mari, nu așa. Nu era de mine antrenoratul. Așa că, decât să stau mereu cu emoții, cu grija că azi sunt antrenor și mâine nu mai sunt, am preferat să mă apuc de altceva. Așa am ajuns șofer la distribuție marfă!”, a spus Pistol.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90