EcoMoto 930×122

foc de arma

UPDATE: INDIVID ÎNARMAT CU UN TOPOR ȘI O SECERĂ, OPRIT CU FOC DE ARMĂ

UPDATE: „În după-amiaza zilei de 8 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat de 32 de ani, din comuna Popești, se află pe drumul public din localitate, are asupra sa un topor și face scandal.

Citiți și: Toți șoferii care nu știu iau amendă: Limita nouă de viteză spre Autostrada A1

La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești, care l-a găsit pe bărbat în curtea locuinței. La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit agresiv verbal și fizic, aruncând asupra acestora cu pietre și amenințându-i cu obiecte tăietor-înțepătoare.

În urma acestor acțiuni, unul dintre polițiști a fost rănit. Întrucât bărbatul nu a încetat să se manifeste agresiv, în ciuda somațiilor legale efectuate de polițiști, unul dintre agenți a folosit armamentul din dotare și a executat un foc de avertisment în plan vertical”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș. Au băut, s-au luat la ceartă și s-au împușcat!

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Știrea inițială:

Polițiștii din Buzoești au intervenit vineri în comună, după ce la numărul unic de urgență 112 s-a anunțat că un individ umblă pe stradă cu un topor.

Când au ajuns la fața locului, bărbatul a amenințat că aruncă în ei cu o altă unealtă (o seceră) și a încercat să-i lovească pe oamenii legii cu pietre.

Unul dintre agenți a executat cu pistolul un foc în plan vertical.

Individul a fost imobilizat și dus la secție.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3