Donaris 930 x 122

cod galben

UPDATE: ANM ANUNȚĂ RUPERE DE NORI. LOCALITĂȚILE ARGEȘENE VIZATE

UPDATE (ORA 19): Comunele Bârla, Căldăraru, Miroși și Râca vor fi sub cod galben între orele 19:30 și 20:30. Se vor semnala averse care vor cumula local 25…30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie și grindină de mici dimensiuni, conform Administrației Naționale de Meteorologie. 

Citiți și: România, lovită de ciclon. Cod Portocaliu de ninsori abundente

UPDATE (ORA 18): Sub același cod galben a intrat și comuna Ștefan cel Mare. Codul are valabilitate între orele 18:30 și 19:30. 

UPDATE (ORA 17): ANM a instituit cod galben de tip nowcasting pentru orașele Mioveni, Ștefănești și Topoloveni și comunele Călinești, Leordeni, Pietroșani, Mihăești, Coșești, Stâlpeni, Mușătești, Bălilești, Țițești, Suseni, Dârmănești, Căteasca, Rătești, Micești, Rociu, Berevoești, Aninoasa, Negrași, Vlădești, Oarja, Davidești și Teiu.

Citiți și: Argeș. Avertizare meteo de îndată pentru tot județul!

Codul este valabil între orele 18 și 19. Meteorologii informează că se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula local 25 l/mp și posibil grindină de mici dimensiuni.

ACUM (ORA 16:30): ANM anunță rupere de nori. Localitățile argeșene vizate.

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis cod galben de tip nowcasting prin care anunță intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula local 25 l/mp și grindină de mici dimensiuni.

Codul galben va fi valabil între orele 16:30 și 18.

În județul Argeş, potrivit sursei citate, sunt vizate zona de munte (la peste 1.800 de metri), municipiul Câmpulung Muscel și comunele Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Lerești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Mușătești, Bălilești, Țițești, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Arefu, Cetățeni, Valea Danului, Vlădești, Bughea de Jos, Dragoslavele, Vulturești, Bughea de Sus, Valea Iașului, Davidești, Boteni, Brăduleț, Sălătrucu, Beleți-Negrești, Mioarele, Hârtiești, Dobrești, Nucșoara, Cicănești, Albeștii de Muscel și Boțești.

Amintim că este în vigoare o informare meteorologică pentru întreg weekend-ul, care vizează și partea de sud a țării (subiectul pe larg, AICI).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90