930X122 MAIA

facebook

ACUM: ȚEAPĂ PE FACEBOOK!

Acum: Țeapă pe Facebook! Numeroși utilizatori Facebook distribuie și la această oră un mesaj prin care se cere donarea de sânge grupa AB pozitiv. În mesaj se arată că de sânge ar avea nevoie o fetiță care ar fi internată la Spitalul Fundeni din București.

Citiți și: S-a sfârșit lumea: A căzut Facebook!

În urmă cu puțin timp, Fundația Mereu Aproape a informat pe pagina sa oficială de socializare că mesajul nu mai este de actualitate, fiind vorba despre un caz din 2009!

„În numai câteva ore, am primit un număr mare de mesaje de la voi în care dădeați mai departe apelul de donație de sânge pentru Tudor Alexandra Mihaela, o fetiță de 11 ani, cu aplazie medulară, internată la Spitalul Fundeni din București.

Citiți și: O mare bancă își avertizează clienții. ”E tentativă de fraudă!”

Vă informăm că acest mesaj NU ESTE ACTUAL! Apelul a fost postat pe Facebook în 2009, când Alexandra Tudor avea nevoie de donații de sânge, însă acum are 19 ani și e bine.

Unul dintre colegii noștri a mers la Spitalul Fundeni, unde a aflat că acest pacient NU EXISTĂ, nu este internat nimeni cu acest nume în spital. Sunt mulți cei care au sunat la spital și au întrebat de acest caz sau care au mers la spital, dornici să ajute.

Vă mulțumim pentru dorința de a fi alături de cei care au nevoie și vă rugăm să verificați fiecare informație care ajunge la dumneavoastră, înainte de a acționa.”, transmite Fundația Mereu Aproape.

Cel puțin până la această oră, nu se știe cum de s-a ajuns la redistribuirea unui mesaj care datează de atâția ani și care este scopul.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3