NOR CURIER 930X122

andrei gerea

ANDREI_GEREA_CONFERINTA_DE_PRESA_USL

ANDREI GEREA, PENTRU EPITEȘTI: „NU AM DEMISIONAT!”

Andrei Gerea infirmă știrea potrivit căreia ar fi demisionat din funcția de ministru al Economiei. „Nu am demisionat!”, a declarat ministrul în urmă cu puțin timp pentru ePitești.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Rămâne de văzut ce decizie vor lua astăzi Biroul Politic Național și Delegația Permanentă a PNL în ceea ce îl privește pe Gerea, care este și deputat de Pitești. În timp ce unii din PNL s-au grăbit să arunce pe piață zvonul conform căruia Andrei Gerea ar fi demisionat deja, urmând să fie înlocuit cu Teodor Atanasiu, alții au lansat informația cum că acesta s-a pus la dispoziția partidului și că își va anunța demisia după ședințele conducerii centrale a liberalilor. Cert este că la această oră Andrei Gerea încă ocupă funcția de ministru al Economiei.

Amintim că ieri Crin Antonescu l-a pus pe Daniel Chițoiu să demisioneze din postul de ministru al Finanțelor Publice.

Citiți și: A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90