SMART KIDS 930X122

chisinau

ARGEȘENI MEDALIAȚI LA OLIMPIADA INTERNAŢIONALĂ DE FRANCEZĂ

Doi elevi argeșeni, Horia Iorgulescu și Ioana Tuțu, au obținut rezultate remarcabile la cea de a V-a ediție a Olimpiadei Internaționale de limba franceză, desfășurată în Chișinău (Republica Moldova) în perioada 27-30 septembrie 2019.

Citiți și: Inspectoratul Şcolar Argeş: „S-a scris o poveste fără pereche”

Elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, Horia Iorgulescu a obținut premiul I la proba orală pe echipe și premiul al III-lea la proba scrisă, nivelul B2.

Ioana Tuțu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Pedagogic „Carol I” din Câmpulung Muscel, a obținut premiul I la proba orală pe echipe și premiul al II-lea la proba scrisă, nivelul B1.

Citiți și: „OLIMPIADA DEŢINUŢILOR”, DIN NOU ÎN MIOVENI

Echipa României a fost condusă de prof. Tatiana Florea, de la Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” din Piteşti, și de inspectorul Costel Tiron, de la ISJ Suceava.

Profesorii coordonatori ai elevilor argeșeni au fost Tatiana Florea și Mihaela Grigorescu (de la Colegiul Național Pedagogic ,,Carol I’’ din Câmpulung Muscel).

România a obţinut zece premii, cele mai multe din competiţie. Alături de România, la concurs au fost reprezentate alte 5 țări membre ale Organizației Internaționale a Francofoniei: Albania, Armenia, Bulgaria, Macedonia de Nord și Republica Moldova. (Sursă foto: Facebook) 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90