EcoMoto 930×122

Bianca Gănescu

ELEVI DE LA ”DINICU GOLESCU” ȘI ”BRĂTIANU” CUCERESC LUMEA

Elevi de la ”Dinicu Golescu” și ”Brătianu” cuceresc lumea. Bianca Gănescu, elevă a Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești, și Costin Andrei Oncescu, de la Colegiul Național ”Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, au obținut în anul școlar 2017-2018 rezultate impresionante la concursuri internaționale.

Citiți și: Copii de la SmartyKids, pe podium la Campionatul Internațional din Egipt!

Bianca a obținut medalia de bronz la Olimpiada Internațională de Lingvistică, iar Costin tot o medalie de bronz la Olimpiada Internațională de Informatică, dar și aur la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale (subiectul, AICI).

Bianca și Costin vor fi premiați pentru rezultatele obținute, alături de elevi din întreaga țară.

Citiți și: O probă de bacalaureat va deveni mult mai grea

Astfel, joi, 20 decembrie 2018, Ministerul Educației Naționale va organiza în București un eveniment prin care va premia toți elevii care au obținut distincții la olimpiadele internaționale desfășurate în anul școlar 2017-2018. De asemenea, vor fi premiați atât profesorii coordonatori ai olimpicilor, cât și unitățile de învățământ la care învață.

Amintim că Bianca Gănescu intenționează să plece din țară.

Costin Andrei Oncescu a fost admis la prestigioasa Universitate Oxford din Marea Britanie. De-a lungul timpului, el a câștigat mai multe medalii la concursuri naționale și internaționale, performanțe despre care publicația noastră a scris la momentul respectiv. Amănunte AICI și AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90