New Profesional Consult 930 x 122

103 ani

LA 103 ANI ARE CONT PE FACEBOOK! VEZI GALERIE FOTO!

Cu câteva săptămâni în urmă v-am povestit despre dânsa. Pe 13 ianuarie a împlinit 103 ani, fiind cea mai vârstnică persoană din Argeș. Și, cu siguranță, una dintre cele mai în vârstă persoane din lume care are… cont pe Facebook!

Citiți și: De la tuns la tragedie. Drumul fatal al unor verișori în Argeș

Da, Ioana Vasile, argeșeanca din comuna Căldăraru, poate fi găsită și online, pe internet. Cea care îi postează fotografiile (în cele mai multe dintre ele apărând alături de copii, nepoți, strănepoți și stră-strănepoți) și comentariile este o strănepoată din Pitești.

Ioana Vasile s-a născut pe 13 ianuarie 1911 în satul Burdea, din comuna Căldăraru. La 30 de ani a rămas văduvă și nu s-a mai recăsătorit. Împlinirea celor 103 ani de viață a găsit-o tot în localitatea sa natală, alături de cinci generații de copii, nepoți, strănepoți și stră-strănepoți. Bătrâna a primit atunci un buchet de flori și un premiu de 1.000 de lei din partea Primăriei Căldăraru, dar și tort și șampanie. (Foto: Facebook Ioana Vasile)

Citiți și: Fraude pe Facebook!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3